Denada Wines - Punaviini

Punaviini

17.90€

VINO ROSSO

EMILIA-ROMAGNA

Tämä punaviini on tyylinäyte mitä viinintuotanto voi parhaimmillaan olla, kun intohimo kohtaa kokemuksen ja laadun. Kolmen Emilia-Romagnassa luonnonmukaisesti viljellyn rypäleen yhdistelmä saa kaikki palaset loksahtamaan kohdilleen. Denada punaviini sopii erinomaisesti illanistujaisiin, liha- ja kasvisruokien seuraksi sekä kruunaamaan juustolautasen. Tämä punaviini on valmistettu sopimaan jokaiseen tilanteeseen ja sen monipuoliuus astuu esiin tasapainon ja rakenteen kautta.

  • Marzemino, Malbo Gentile, Lambrusco Grasparossa
" JOS KOTOA PITÄÄ LÖYTYÄ YKSI VIINI, NIIN SE ON TÄMÄ. "
Fredu Sirviö
VIININ YSTÄVÄ, Denada perustaja

AjankohtA

Denada Vino Rosso sopii erinomaisesti pimeisiin talvi-iltoihin kun haluat hemmotella itseäsi tai juomavalinnaksi juhlaan. Tämä viini nousee oikeuksiinsa laadukkaan ruoan ja seuran kanssa.

Kenen kanssa

Tämä viini on valmistettu nautittavaksi ystävien kesken. Tämän viinin avulla voit myös tehdä suuren vaikutuksen kaveriin tai kumppaniin.

Netflix & Chill

Tämän viinin kanssa yhteen sopii romanttiset komediat ja draamat, joissa on onnellinen loppu. Kokeile myös ajattomia klassikoita.

Fiilis

Tämä on erityisesti hyvän fiiliksen ja onnellisen olotilan viini. Kun kaadat Denadan Vino Rossoa lasiin, on vaikea olla hymyilemättä ja tuntematta suurta kiitollisuutta.

ARVOSTELUT

LIITY ILMAISEEN VIINIKLUBIIN

Tämä ei ole tavanomainen viiniklubisi. Liittyessäsi nyt ilmaiseksi mukaan saat vinkkejä ja niksejä maailman parhailta viiniasiantuntijoilta ja reseptejä huippukokeilta. Monet maksaisivat päästäkseen mukaan tälle listalle.